La nova estació de treball a Reanimació d'Urgències

La nova estació de treball a Reanimació d'Urgències

La Unitat de Reanimació d’Urgències ha posat en marxa aquest 3 de maig l’estació de treball Centricity Central Care. Ha estat la primera unitat de crítics de l’hospital a implementar aquesta moderna plataforma, que ja s’utilitza en altres hospitals de l’Institut Català de la Salut.

La posada en marxa ha requerit un treball previ de 5 mesos per tal de configurar el sistema d’acord amb les característiques i necessitats de la unitat. En el marc d’aquests desenvolupaments, s’ha incorporat per primera vegada a Centricity el Servei de Farmàcia. Per aconseguir-ho, ha calgut desenvolupar innovacions que han solventat les dificultats que hi havia per comunicar-se amb Silicon. Aquest resultat ha estat possible gràcies al treball conjunt que porten a terme ambdues àrees des de fa anys. El sistema també es comunica amb la plataforma SAP.

Centricity és una estació de treball de GE Healthcare que s’orienta específicament al treball amb el malalt crític. Permet gestionar globalment el tractament del malalt, incloent totes les necessitats del servei: monitoratge on-line del pacient, exploracions, prescripció i administració de fàrmacs, i cures d’infermeria. Amb la seva implementació, tota la gestió es realitza digitalment, sense necessitat de paper, i s’optimitza el registre del conjunt de tasques que porta a terme la unitat.

5 de maig de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email