La Unitat de Formació Continuada organitza un curs sobre intervencions en situacions d’incapacitat

Els dies 3, 10 i 17 de febrer, va tenir lloc a l’Hospital Universitari de Bellvitge un curs sobre intervencions en situacions d’incapacitat dirigit a treballadors i treballadores socials, en el quals van participar professionals dels diferents àmbits de la Gerència Territorial Metropolitana Sud.

Aquest curs ha estat organitzat per la Unitat de Formació Continuada de l’HUB, amb l’objectiu de millorar l’actuació dels treballadors socials davant els malalts amb situació d’incapacitat o sense identificar.

Al llarg del curs, s’han clarificat les actuacions legals que s’han de realitzar quan un malalt està en situació d’incapacitat, les mesures de protecció legals i les intervencions en cas de sospita de maltractament a persones grans, entre altres aspectes.

El docent del curs ha estat el Sr. Jordi Muñoz Iranzio, advocat especialista en temes d’incapacitat i de drets de les persones grans.

A aquesta experiència formativa conjunta, que ja ha tingut precedents, van assistir-hi les treballadores socials de l’Hospital Universitari de Bellvitge, de l’Hospital de Viladecans, i de diferents equips d’Atenció Primària de la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent. Com en altres ocasions, s’ha propiciat que la informació i les actuacions de tots els participants, independentment del seu lloc de treball, sigui la mateixa i la comunicació dins de la GMTS sigui més fluida.

Març 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email