La Sra. M. Antonia Casado ha estat nomenada nova directora d’infermeria de l’Hospital Universitari de Bellvitge. Substitueix en el càrrec la Sra. Marisa Ridao, que ha estat designada nova directora d’infermeria del Departament de Salut.

La nova directora d’infermeria de l’HUB ha desenvolupat tota la seva trajectòria en el nostre Hospital i ha format part en els darrers tres anys de l’equip de Marisa Ridao. És diplomada en infermeria, postgrau d’infermeria en alcoholisme i drogodependències (UB), postgrau en metodologia de l’educació sanitària (UB), màster en administració i gestió en cures d’infermeria (Escola Universitària Santa Madrona), postgrau en lideratge de les organitzacions de salut IL3 (UB) i màster en Direcció d’Institucions Sanitàries (Fundació Doctor Robert UAB).

Entre el 1988 i el 2002, va ser infermera d’Hospitalització i Crítics de l’HUB. A partir del 2002, va ser supervisora de la Unitat de Cirurgia General Digestiva Pancreàtica, i des del 2006 és coordinadora d’infermeria del Servei de Cirurgia General Digestiva i de la Unitat de Curta Estada Quirúrgica (UCEQ). L’any 2008, es va incorporar com a cap de l’Àrea de Malalties Digestives de la Direcció d’Infermeria.

El seu nomenament s’ha produït arran de la incorporació de la Sra. Marisa Ridao com a nova directora d’infermeria del Departament de Salut. Des d’aquesta responsabilitat, Marisa Ridao liderarà aquells temes professionals i assistencials en què el personal infermer té competència, treballant per conduir la professió cap als nous escenaris que s’obren per als propers anys.

Durant els tres anys que ha estat al capdavant de la Direcció d’Infermeria de l’HUB, ha liderat la posada en marxa d’un nou model organitzatiu d’infermeria, amb la distribució de les unitats hospitalàries en àrees de coneixement infermer, i paral·lel al desenvolupament de les direccions clíniques, que atorga la màxima rellevància al paper del professional d’infermeria com a expert i líder del procés assistencial.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email