La Sra. M. Antònia Casado escriu sobre el lideratge clínic en la infermeria hospitalària

L’obra recopila informacions, reflexions i anàlisis d’experts d’àmbits molt diversos (infermeres, metges, polítics, gestors sanitaris, periodistes, escriptors, humanistes i pacients). La Sra. Casado, directora infermera de l’HUB, ha estat l’autora, juntament amb la Sra. Marisa Ridao, del capítol Nuevos roles de la Enfermería hospitalaria: liderazgo clínico, on destaquen la rellevància de l’organització per processos i la identificació d’infermeres expertes, una estratègia aplicada amb èxit al nostre hospital. El llibre ha estat editat per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) amb motiu de l’Any de la Infermeria, que la UIC està celebrant al llarg d’aquest 2012.

La Sra. M. Antònia Casado, directora infermera de l’HUB, és una de les autores i autors del llibre Cuidar: arte y ciencia. Reflexiones sobre la Enfermería del siglo XXI, que es va presentar el 18 d’octubre passat a CaixaForum. Va presidir l’acte de presentació el conseller de Salut, Boi Ruiz, que també ha prologat l’obra, i que va destacar que el professional infermer és un element clau en el treball en equip i “la persona en l’àmbit de la salut que t’acompanya durant tota la vida”.

El llibre ha tingut també el suport de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Capio Hospital General de Catalunya, Althaia Xarxa Assistencial de Manresa, i l’Hospital General de Granollers, que estan col·laborant amb la UIC en els diferents actes de l’Any de la Infermeria organitzats per aquesta universitat.

Desembre 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email