La Sra. Gemma Martínez Estalella és nomenada presidenta de la SEEIUC

En el marc del XLI Congrés Nacional de la Societat Espanyola d’Infermeria Intensiva i Unitats Coronàries (SEEIUC), que s’ha celebrat del 14 al 17 de juny a Sant Sebastià, la Sra. Gemma Martínez Estalella, cap de l’Àrea de Formació, Docència i Recerca de l’Hospital Universitari de Bellvitge, ha estat nomenada nova presidenta de la Societat.

Amb la total conformitat de l’assemblea de socis, Gemma Martínez assumeix com a projectes les organitzacions dels propers congressos nacionals i la representació de la SEEIUC davant de les autoritats i òrgans oficials amb la finalitat de potenciar l’assistència, docència i recerca en l’àmbit de l’atenció al malalt crític, tot donant visibilitat i valor a la tasca diària realitzada pels professionals d’infermeria dins d’aquest àmbit d’atenció.

Anteriorment, la Sra. Martínez havia ocupat diversos càrrecs a la SEEIUC, tan dins del comitè científic, vicepresidència i junta directiva, com col·laborant activament i de forma altruista amb diferents projectes i esdeveniments.

Al llarg de la seva trajectòria professional a l’Hospital Universitari de Bellvitge, ha estat infermera assistencial a les unitats de crítics i urgències, i posteriorment supervisora general de torn i infermera adjunta de l’àrea de crítics i urgències. Actualment, combina la seva tasca dins la Unitat de Formació, Docència i Recerca amb la de professora associada del Departament d’Infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica de l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona, on imparteix l’assignatura de Farmacologia Clínica.

Per altra banda, en el marc de la mateixa reunió, el Sr. Jaume Uya Muntaña, infermer de la Unitat de Cures Intensives del Hospital Universitari de Bellvitge, va ser escollit com a membre del Comité Científic de la SEEIUC.

Actualment el Sr. Jaume Uya combina la tasca assistencial amb la docent i investigadora. És professor associat al Departament d’Infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica de l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona i col·laborador habitual en projectes de recerca duts a terme tant en l’àmbit hospitalari com en l’universitari.

Durant l’acte de nomenament, el Sr. Jaume Uya va destacar el seu propòsit de treballar durant aquests quatre anys en el Comité Científic per promoure una recerca de qualitat en l’àmbit de les cures infermeres en el pacient crític.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email