Sessión inaugural de la reunión

Sessión inaugural de la reunión

Els dies 21 i 22 de setembre, està tenint lloc a la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge la “Reunión Científica del Grupo de Trabajo de Trombosis Cardiovascular”, amb la presència de destacats especialistes d’arreu de l’Estat.

La trobada està organitzada per la Dra. Inmaculada Roldán i el Dr. José Luis Ferreiro en representació del Grup de Treball de Trombosi, i està auspiciada per la Societat Espanyola de Cardiologia i la Societat Espanyola de Trombosi i Hemostàsia.

La reunió ha arrencat aquest dijous a la tarda amb una conferència magistral del Dr. Àngel Cequier, director clínic de Malalties del Cor de l’Hospital Universitari de Bellvitge, el qual ha ofert una perspectiva sobre el futur de la recerca clínica en cardiologia.

Divendres, tindran lloc diverses taules rodones sobre els principals temes d’interès de la subespecialitat, entre els quals l’antiagregació i l’anticoagulació als serveis d’Urgències i a l’atenció primària, i altres temes candents en el tractament antitrombòtic, amb la presència de destacats especialistes.

21 de setembre de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email