Visita de la ministra Dolors Montserrat a l'Hospital de Bellvitge

Visita de la ministra Dolors Montserrat a l'Hospital de Bellvitge

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha visitat avui l’Hospital Universitari de Bellvitge per interessar-se per l’estat de les víctimes de l’atemptat de Barcelona i agrair als professionals del centre la “gran feina” realitzada, tant el mateix dia dels fets com els dies posteriors.

La ministra, que s’ha reunit amb la direcció del centre, ha felicitat l’Hospital de Bellvitge per l’atenció mèdica i humana que ha dispensat als ferits de l’atemptat i les seves famílies. L’Hospital va atendre cinc víctimes de l’atemptat de Barcelona i en aquests moments resta encara una persona ingressada.

En la reunió d’aquest matí, la direcció ha explicat a Dolors Montserrat els detalls de l’atenció als ferits i ha subratllat l’excel·lent predisposició de tots els professionals de l’hospital, que des del primer moment es van bolcar a ajudar. Així mateix, ha destacat el gran nombre de ciutadans que es van adreçar a l’hospital per oferir la seva ajuda ja fos per donar sang o per oferir els seus serveis.

28 d’agost de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email