La innovació en gestió és clau per afrontar el context sanitari actual

Més de 150 directius de destacades organitzacions del sector de la salut es van reunir, el passat 9 de maig a l’Hospital Universitari de Bellvitge, amb motiu de la XIII edició del Fòrum Sanitari de l’AECOC, l’associació de fabricants i distribuïdors. La jornada va servir per establir un punt de trobada per a fomentar la relació entre proveïdors i clients del sector (hospitals, serveis de salut i majoristes de farmàcia).

La novetat de la present edició va ser l’anàlisi de casos d’èxit reals i les seves aplicacions en matèria d’eficiència, traçabilitat, seguretat en el pacient i serveis concrets de les empreses englobades en l’àmbit de la salut. Durant les diferents ponències es van debatre les millors estratègies per afrontar la situació econòmica actual en relació amb la sostenibilitat, eficiència i qualitat dels serveis de salut, amb l’objectiu principal de millorar la qualitat de vida dels pacients d’una forma segura i eficient. Un dels temes destacats de l’acte va ser la racionalització en la gestió de l’aprovisionament sanitari que va comptar amb la visió tant dels representants de l’administració pública autonòmica com de la industria farmacèutica i de tecnologia sanitària.

L’acte va ser inaugurat per la Dra. Roser Vallès, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut i presidit per la Dra. Berta Ortiga, subdirectora gerent de l’Hospital de Bellvitge i el Sr. Josep M. Bonmatí, director general de l’associació AECOC. Així mateix, el fòrum va comptar amb l’assistència del Dr. Joaquim Casanovas, director gerent de l’Institut Català de la Salut i la Sra. Genoveva Martínez, presidenta del Comitè de Salut AECOC.

Juny 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email