El Servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge organitza avui a la sala d’actes del nostre hospital la II Reunió de ciència i diàlisi. La reunió està dedicada a l’aplicació de la intel·ligència artificial i de l’aprenentatge automàtic a àmbits de la medicina com ara la diàlisi.

Participen a la reunió diversos experts que analitzen, des de diferents punts de vista, el desenvolupament de dispositius com ara ronyons artificials que tinguin sistemes d’autoaprenentatge que puguin millorar la precisió dels tractaments a partir de la informació que els arriba de biosensors.

També s’hi analitzen aspectes vinculats a l’impacte ètic i social d’aquestes tecnologies, amb la presència de representants de les associacions de malalts.

La reunió, dirigida pel Dr. Miguel Hueso, del Servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, i el Dr. Alfredo Vellido, de la Universitat Politècnica de Catalunya, es pot seguir també a través de streaming pel canal de Youtube de l’Hospital de Bellvitge.

Retransmissió en directe: https://www.youtube.com/watch?v=YNOn_iCqdQc

28 de setembre de 2018

Comments are closed.

Home | eHub | Email