La Sra. Carme Esteve, gerent d’Àmbit Territorial Metropolità de la Regió Sanitària de Barcelona, acompanyada del Dr. Daniel Fernández, director del sector del Baix Llobregat Centre-Fontsanta, l’Hospitalet i el Prat de Llobregat, i de la Dra. Marisa Fernández, directora del sector del Baix Llobregat Nord, van visitar el passat 20 d’octubre l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans.

La gerent d’Àmbit Territorial Metropolità de la Regió Sanitària de Barcelona visita l’HUB i l’Hospital de Viladecans

Van ser rebuts pels membres de la Direcció de la Gerència Territorial Metropolitana Sud (GTMS). A la sala de juntes de l’HUB, el gerent territorial, Dr. Xavier Corbella, els va fer una presentació de l’Hospital i de la GTMS, seguida d’un col·loqui i un intercanvi d’impressions.

A continuació, van efectuar un recorregut per l’edifici de Consultes Externes, la Bugaderia, i les obres d’ampliació de l’Hospital.

Per veure un recull fotogràfic de la visita, cliqueu aquí.

En la segona part de la visita, el responsables de la Regió Sanitària i de la Direcció de la GTMS es van desplaçar a l’Hospital de Viladecans, on van ser rebuts pels responsables assistencials i de gestió del centre, acompanyats de la Dra. Rosa Maria Serrasolsas, directora de sector del Baix Llobregat Litoral.

A l’Hospital de Viladecans, van recórrer l’àrea d’Urgències, les dependències de la ressonància magnètica nuclear, i els nous quiròfans. La trobada va finalitzar amb una presentació d’aquest hospital i un posterior col·loqui a la sala de reunions annexa a la Gerència.

Novembre 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email