La Fundació Miquel Valls renova el seu butlletí i llança una campanya de gestos solidaris amb la lluita contra l’ELA

La Fundació Miquel Valls, que treballa per la millora de la qualitat de vida dels afectats d’esclerosi lateral amiotròfica (ELA), ha encetat una nova etapa d’imatge i comunicació que inclou el llançament d’una campanya de gestos solidaris per captar fons i la renovació del seu butlletí informatiu, entre d’altres accions. Podeu accedir a la versió electrònica del primer número del nou butlletí clicant aquí.

En aquest número, Núria Sala, responsable de la coordinació de l’activitat de la Fundació a l’HUB, i Montserrat Balletbò, cap d’àrea de Malalties Neurològiques, Trastorns de la Conducta i Drogodependències del nostre hospital, parlen de diferents aspectes de la col·laboració entre ambdues institucions.

L’Hospital Universitari de Bellvitge té signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Miquel Valls que inclou la participació en la Unitat Multidisciplinària d’Atenció a l’ELA del nostre centre de tres professionals d’aquesta entitat –una treballadora social, una psicòloga i una terapeuta ocupacional–, per tal d’ajudar a proporcionar una atenció integral als malalts.

Abril 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email