La Fundació Avedis Donabedian guardona el CAP Bellvitge amb el premi a l’excel·lència en qualitat a l’Atenció Primària

La Fundació Avedis Donabedian (FAD) ha guardonat, aquest any, el Centre d’Atenció Primària de Bellvitge de l’Institut Català de la Salut amb el premi a l’excel·lència en qualitat a l’Atenció Primària.

El lliurament dels premis de la FAD va reunir, el passat 12 de gener, al Palau de la Música Catalana, els responsables de les experiències més destacades en l’àmbit de la salut. El premi al CAP Bellvitge el va recollir el Dr. José Luis Bravo, director de l’Equip d’Atenció Primària de Bellvitge, de mans de la Sra. Rosa Suñol, directora de la FAD.

La FAD, una institució prestigiosa en la gestió de qualitat, atorga el premi a l’excel·lència en qualitat a l’Atenció Primària per estimular totes les organitzacions i centres d’atenció primària que estan desenvolupant programes de millora contínua.

El projecte presentat pel CAP Bellvitge aborda la simplificació de processos i l’optimització de recursos dins de l’organització com a recurs fonamental per desenvolupar una òptima gestió de qualitat. L’organització dels premis va destacar l’excel·lent presentació d’aquest projecte, aplicat a la gestió del material de suport a les consultes.

El Dr. Bravo, per la seva banda, va destacar que aquest guardó suposa un reconeixement i un elogi a tot l’equip humà implicat, ja que significa “valorar positivament el treball i l’eix fonamental de qualsevol organització, que són les persones, sistemes singulars i únics dels quals estem obligats a tenir cura.”

La vetllada va comptar amb la presència de representants de totes les institucions sanitàries de Catalunya i va estar presidida pel conseller de Salut, Boi Ruiz, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Gener 2012

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email