Durant el seu 5è any de residència de l’especialitat de Medicina Intensiva a l’Hospital Universitari de Bellvitge, la Dra. Marta Huguet ha realitzat una rotació externa de tres mesos al Guy’s and St. Thomas Hospital de Londres.

La Dra. Marta Huguet ha fet una estada de tres mesos a Medicina Intensiva del Guy’s and St. Thomas Hospital de Londres

L’Hospital St. Thomas forma part d’un complex d’hospitals universitaris i disposa de totes les especialitats. És centre de referència de tot tipus de patologies excepte malalts traumàtics i trasplantaments hepàtics, cardíacs i pulmonars. Molt a prop es troba el Guy’s Hospital, on es centralitzen altres especialitats com ara cirurgia toràcica, maxil·lofacial i plàstica, i també especialitats mèdiques com ara hematologia, oncologia i nefrologia.

El Servei de Medicina Intensiva disposa de més de 140 llits distribuïts en 6 unitats que atenen pacients crítics i semicrítics mèdics i quirúrgics, distribuïts segons la seva patologia.

L’estada formativa de la Dra. Huguet va incloure una rotació de dos mesos per les unitats de Medicina Intensiva d’aguts i un mes al Guy’s Hospital i a la unitat d’intermedis i de valoració de pacients.

Durant aquest mesos, va aprofundir coneixements tant a nivell de monitoratge hemodinàmic d’alta complexitat com de maneig ventilatori dels pacients crítics, així com de control d’infeccions segons els protocols establerts i de sistemes de depuració renal.

Agost 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email