La Dra. Laurence Claes imparteix una conferència en el nostre hospital sobre conductes autolesives no suïcides

La Dra. Laurence Claes, professora associada del Departament de Psicologia de la Universitat de Lovaina (Bèlgica), va impartir el passat 28 de març, en el nostre hospital, la conferència titulada Non-suicidal self-injury from a biopsychosocial perspective: assesment and treatment.

La Dra. Claes ha realitat una estada de dos mesos, com a visiting professor, a les Unitats de Trastorns Alimentaris i de Joc Patològic del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

A nivell docent, el seu camp d’expertesa és l’avaluació clínica, i és la responsable de l’organització de l’especialització en Psicologia Clínica de la Universitat de Lovaina. Des d’una perspectiva científica, és una investigadora reconeguda internacionalment pels seus estudis en conductes autolesives no suïcides trastorns de l’alimentació, trastorns de l’espectre obsessivoimpulsiu i personalitat.

Durant la conferència, va abordar l’estudi biopsicosocial de les conductes autolesives no suïcides, una perspectiva imprescindible per entendre aquests comportaments en tota la seva complexitat i aconseguir la major efectivitat possible en els tractaments.

Abril 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email