La Dra. Laura Rodríguez ha fet una estada d’unes setmanes a l’Arizona Heart Hospital de Phoenix (Arizona, EUA) com a part de la seva formació com a metge resident a l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Al llarg d’aquest període, ha treballat al costat del Dr. Edward B. Diethrich, cirurgià cardiovascular considerat com un dels pioners mundials en el diagnòstic i tractament de la patologia vascular mitjançant l’ús de tècniques endovasculars.

Ha estat una de les diverses rotacions en centres punters de l’estranger que l’Hospital Universitari de Bellvitge promou entre els seus residents, d’acord amb el que estableix la legislació sobre formació d’especialistes en ciències de la salut, per tal que puguin ampliar els seus coneixements en determinades tècniques específiques o fer estudis complementaris concrets.

En aquest centre nord-americà es desenvolupen els nous procediments endovasculars combinats amb la cirurgia cardiovascular convencional tant en el maneig de la patologia arterial perifèrica com de la malaltia aneurismàtica de l’aorta toracoabdominal.

A més, l’hospital forma part de l’Arizona Heart Institute, fundat el 1971 i dedicat al desenvolupament d’assajos clínics amb un programa específic de formació de cirurgians vasculars.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email