La Dra. Laura Lladó obté una beca per ampliar els seus coneixements a l’Hospital Paul Brousse de París

La Dra. Laura Lladó, cirurgiana de la Unitat de Trasplantament Hepàtic de l’Hospital Universitari de Bellvitge, va rebre el passat 11 d’octubre una de les dues beques SETH-Novartis 2013, atorgades per la Sociedad Española de Trasplante Hepático i l’empresa farmacèutica Novartis a especialistes sènior per a estades d’ampliació de coneixements en cirurgia i hepatologia. La beca, dotada amb 3.000 €, li permetrà realitzar, l’any vinent, una estada d’un mes a l’Hospital Paul Brousse de París, que compta amb una àmplia experiència en trasplantament hepàtic amb més de 2.300 intervencions realitzades.

L’estada li permetrà aprofundir tant en aspectes tècnics –com ara la tècnica quirúrgica del trasplantament tipus dominó (THD) i les tècniques de split–, com en el maneig mèdic del trasplantament hepàtic. Així mateix, facilitarà l’enfortiment de les relacions entre ambdós centres, impulsant la transmissió del coneixement entre grups líders en trasplantament hepàtic. La Dra. Lladó forma part, des de l’any 2000, de la Unitat de Cirurgia Hepatobiliopancreàtica i Trasplantament Hepàtic, que va ser la pionera a l’Estat en trasplantament hepàtic i es manté com un dels centres referents en aquest tipus d’intervenció.

Juntament amb la Dra. Lladó, també ha estat becada aquest any l’hepatòloga Victoria Aguilera, de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, que ampliarà els seus coneixements a la Universitat de Califòrnia.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email