La Dra. Jenifer Berjón ha fet una rotació externa de dos mesos al Parkkrankenhaus de Leipzig

La Dra. Jenifer Berjón, durant el seu de 5è any de residència de l’especialitat de Angiologia i Cirurgia Vascular de l’Hospital Universitari de Bellvitge, va realitzar una rotació externa de dos mesos al Parkkrankenhaus de Leipzig, Alemanya.

L’Hospital Parkkrankenhaus de Leipzig és un hospital universitari especialitzat on es potencia especialment el tractament endovascular de les diferents patologies vasculars.

El Departament d’Angiologia està dirigit pel Professor Dr. Dierk Scheinert, de reconegut prestigi a nivell mundial. El Dr. Scheinert és pioner en la utilització de les últimes tecnologies i avenços per al tractament endovascular.

Durant la meva estada he après noves tècniques endovasculars com la utilització del làser intraarterial, la denervació amb radiofreqüència de les artèries renals, la realització de braquiteràpia intraarterial per al tractament de les reestenosis en la patologia arterial obstructiva, així com diferents arteriotoms i mecanismes de trombectomia intraarterial.

Durant aquest període he assistit i realitzat, de manera tutoritzada, més de 250 procediments, sota la supervisió de l’equip, per aprendre i perfeccionar el maneig endovascular de les diferents malalties vasculars.

Globalment, valoro l’experiència com a molt positiva, no només professionalment, sinó també a títol personal, gràcies a la bona acollida i tracte que he rebut per part de tots els companys de Leipzig.

Recomano aquest tipus de rotació externa a altres residents, ja que crec que he après molt i m’ha permès també conèixer altres tècniques quirúrgiques i altres formes de treball.

Juny 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email