La Dra. Fernández Montoli i els Drs. Giné i Ponce publiquen el llibre 'Endometriosis: A Multidisciplinary Approach'

La Dra. M. Eulalia Fernández Montoli, el Dr. Luis Giné i el Dr. Jordi Ponce, del Servei de Ginecologia de l’hospital, han publicat el llibre Endometriosis: A Multidisciplinary Approach. L’obra, anunciada recentment al web Novapublishers (Nova York), ha estat elaborada per diferents professionals de l’Hospital Universitari de Bellvitge juntament amb especialistes d’arreu d’Espanya.

El llibre desenvolupa l’estudi de l’endometriosi des d’una vessant etiològica, diagnòstica i terapèutica en les diferents facetes de la malaltia. Analitza la seva epidemiologia i especifica tant les diferents opcions de tractament disponibles actualment com aquelles en procés de desenvolupament.

El volum, dividit en 26 capítols, aborda també els avenços relacionats amb l’esterilitat secundària a l’endometriosi. D’altra banda, revisa altres opcions terapèutiques alternatives i estudia les dades d’investigació recents i les tendències futures en la investigació de la malaltia.

L’endometriosi és un trastorn en la salut de la dona que té lloc quan les cèl·lules del revestiment de l’úter creixen en altres àrees del cos. Això pot comportar dolor, sagnat irregulat i problemes d’infertilitat.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email