La Dra. Carolina Garcia-Vidal rep el premi al millor investigador europeu jove

La Dra. Carolina Garcia-Vidal, del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari de Bellvitge, ha guanyat per unanimitat el prestigiós premi 2015 ESCMID Young Investigator Award for Research in Clinical Microbiology and Infectious Diseases, atorgat pr la Societat Europea de Microbiologia Clínica i Malalties Infeccioses (ESCMID), al millor investigador europeu jove.

La Dra. Garcia-Vidal és la primera persona catalana, i fent recerca a Catalunya, que ha obtingut aquest guardó. Rebrà la distinció en el proper Congrés Europeu de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica (25th ECCMID), que es durà a terme a Copenhaguen al mes d’abril, amb l’assistència d’uns 11.000 especialistes.

La Dra. Garcia-Vidal pertany al grup de recerca sobre infeccions respiratòries i en l’hoste immunocompromès de l’IDIBELL, liderat pel Dr. Jordi Carratalà, i treballa al Servei de Malalties Infeccioses del nostre hospital. Amb un índex h (indicador de la qualitat de l’investigació) de 20, ha publicat més de 80 articles que han rebut més de 1.300 citacions, ha escrit 11 capítols en llibres nacionals i internacionals, i ha impartit més de 90 ponències nacionals i internacionals.

Comments are closed.

Home | eHub | Email