D'esquerra a dreta, els Drs. Tapia, Benito, Povedano, Nolla, Capdevila i Álvarez

D'esquerra a dreta, els Drs. Tapia, Benito, Povedano, Nolla, Capdevila i Álvarez

La Dra. Carmen Benito, el Dr. Joan Miquel Nolla, i la Dra. Mònica Povedano, de l’Hospital Universitari de Bellvitge, van ser tres dels guardonats ahir al vespre amb el premi a l’excel·lència professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, en un acte que va tenir lloc l’Auditori Axa de Barcelona.

La Dra. Povedano va ser l’encarregada també d’agrair la distinció en nom de tots els guardonats. En les seves paraules, va defensar que aquests premis “són un reconeixement a l’experiència i l’expertesa que construïm dia a dia no només els qui hem estat distingits avui, sinó desenes de professionals de la medicina distribuïts pertot el territori. El seu treball és el que permet presumir del nivell de la medicina catalana”. Així mateix, va ressaltar la seva satisfacció personal pel fet que aquest any pràcticament la meitat dels guardonats han estat dones.

La Dra. Povedano dirigeix la Unitat Funcional d’Esclerosi Lateral Amiotròfica i altres malalties de la motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge i va rebre el guardó en la categoria de medicina d’atenció hospitalària. El Dr. Joan Miquel Nolla, cap del Servei de Reumatologia, ho va fer en la categoria d’Educació Mèdica i, la Dra. Carmen Benito, facultativa especialista del Servei d’Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor i presidenta del Comitè d’Ètica Assistencial, va rebre la distinció en la categoria d’humanitats, cooperació i gestió.

Van acompanyar els premiats la Dra. Montserrat Figuerola, directora gerent de la GTMS; la Dra. Cristina Capdevila, directora de l’HUB; la Dra. Ana Álvarez, adjunta a la direcció de Processos, Avaluació i Gestió del Coneixement, i el Dr. Javier Tapia, subdirector del Procés d’Hospitalització, entre d’altres responsables.

En l’acte, va ser premiats un total de cinquanta professionals i quatre equips assistencials. Així mateix, s’hi va fer un reconeixement a la història dels trasplantaments a Catalunya amb una conferència a càrrec del Dr. Josep M. Campistol, director general de l’Hospital Clínic, el qual va recordar, entre d’altres, els Drs. Jaurrieta i Margarit com a pioners del trasplantament hepàtic.

15 de novembre de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email