La directora infermera de l’HUB col·labora amb la UIC en l’organització de la Jornada de Lideratge Infermer

La Sra. M. Antònia Casado Garcia, directora infermera de l’HUB, ha col·laborat amb la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) en l’organització de la Jornada de Lideratge Infermer, que va tenir lloc el passat dia 17 de gener. Amb aquesta activitat, es va tancar l’Any de la Infermeria de la UIC, que ha dedicat el 2012 a fer una reflexió sobre el paper de la professió infermera.

La Sra. Casado va moderar la taula rodona amb el títol Experiències d’Innovació en Projectes d’atenció infermera, que va comptar amb la participació de dos experts ponents i professionals de la nostra GTMS: La Dra. M. Eulàlia Juvé i Udina, actual infermera adjunta a la Secretaria Tècnica de la Direcció Gerència del Centre Corporatiu, que va presentar la comunicació Programa ARES d’harmonització dels estàndards de cures als hospitals de l’ICS, i el Sr. Joan Carles Contel Segura, que en l’actualitat treballa com a responsable tècnic del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat del Departament de Salut, que va presentar la comunicació oral Disseny i implantació d’un programa de prevenció atenció a la cronicitat a Catalunya.

D’altra banda, la Sra. Montserrat Tegido Valentí, infermera clínica estomaterapeuta de l’Àrea de les Malalties Digestives del nostre hospital, va participar en la taula rodona Lideratge clínic infermer amb la comunicació Lideratge clínic infermer en estomateràpia.

Un cop més s’han fet palesos la professionalitat, l’expertesa, el coneixement clínic i la innovació dels nostres professionals infermers en els dos àmbits d’atenció de la nostra GTMS, l’àmbit hospitalari i de l’atenció primària.

Març 2013

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email