Les obres de construcció del pont de connexió entre l’actual edifici de l’HUB i el nou bloc tecnoquirúrgic es desenvoluparan intensivament durant tot l’estiu, per tal que puguin quedar completades a finals de setembre.

Aquesta activitat ha obligat, aquesta setmana, a inutilitzar les escales de la torre principal de l’Hospital entre les plantes -1 i 4. S’ha habilitat un circuit alternatiu a través de les escales d’emergència, que s’han condicionat amb il·luminació i pavimentació per a aquest ús provisional.

La construcció del pont de connexió amb el nou edifici tecnoquirúrgic culminarà a finals de setembre

A partir del mes d’octubre, es posaran en servei entre les plantes -1 i 4 unes escales de nova construcció en la zona del pont de connexió amb el nou edifici.

Tenint en compte l’habitual disminució d’activitat durant l’estiu, la constructora ha concentrat aquesta actuació en aquest període i ha previst treballar a doble jornada per tal d’ocasionar les menors molèsties possibles als usuaris i professionals.

Tanmateix, les direccions de l’Hospital i de l’obra demanen disculpes per les molèsties que es puguin causar, necessàries perquè, en un futur proper, l’Hospital pugui disposar d’un nou edifici òptimament connectat amb les actuals torres d’hospitalització.

El nou bloc tecnoquirúrgic de l’Hospital Universitari de Bellvitge és un projecte dissenyat per l’arquitecte Albert de Pineda i construït per una UTE formada per Dragados, SA i Comsa, SA. Es va iniciar l’any 2008 com a Fase II del Projecte Nou Bellvitge i, malgrat l’actual situació de contenció pressupostària, el Departament de Salut ha apostat per la continuïtat de l’obra.

L’edifici té en total 41.764 m2 i albergarà, amb els més moderns equipaments, les àrees de Farmàcia i Esterilització (planta soterrani), el Servei d’Urgències (planta baixa), els hospitals de dia i gabinets d’exploració (primera planta), els llits de cures intensives (segona planta) i els quiròfans (tercera planta).

Juliol 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email