La Càtedra Pfizer en Gestió Clínica premia la posada en marxa de la Unitat Funcional de Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’hospital

El disseny i posada en marxa de la Unitat Funcional de Malalties Autoimmunes Sistèmiques (UFMAS) de l’Hospital Universitari de Bellvitge ha estat guardonat amb el Premi a la Millor Idea o Iniciativa en la gestió d’un Servei de Reumatologia per part de la Càtedra Pfizer en Gestió Clínica.

Aquesta distinció va ser atorgada el passat 25 de gener a Sevilla en el marc dels 3rs Premios a las Mejores Ideas en Calidad e Innovación en la Atención Sanitaria al Paciente Reumatológico. El guardó va ser recollit pel Dr. Joan Miquel Nolla, cap del Servei de Reumatologia de l’Hospital
Universitari de Bellvitge i coordinador de l’UFMAS.

Sobre aquest projecte, el Dr. Nolla explica que l’UFMAS “és una organització operativa transversal en què professionals de diferents serveis relacionats amb l’atenció a pacients de malalties autoimmunes sistèmiques actuem de forma coordinada. Amb això, pretenem incidir de forma positiva en l’assistència als malalts i aconseguir un grau més alt d’eficiència”.

Aquest tipus d’assistència simplifica l’organització i ofereix un únic punt de contacte al llarg de tot el procés de tractament i de seguiment. A més, els professionals disposen d’un espai fluid que afavoreix les sinergies i la coordinació assistencial necessàries en el treball multidisciplinari.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email