La 47a Reunió del Grup de Diàlisi Peritoneal de Catalunya i Balears té lloc a l'HUB

La Unitat de Diàlisi Peritoneal del Servei de Nefrologia del nostre Hospital ha organitzat la 47a Reunió del Grup de Diàlisi Peritoneal de Catalunya i Balears, celebrada el passat 16 de novembre a Barcelona.

Aquesta reunió convoca anualment tots els equips de diàlisi peritoneal de Catalunya i Balears i es caracteritza pel seu vessant multidisciplinari, que afavoreix la participació de professionals mèdics, infermers i altres professionals que intervenen en l’abordatge terapèutic d’aquests malalts. L’objectiu d’aquestes reunions és l’actualització i l’intercanvi de coneixements entre els experts en diàlisi peritoneal.

La Dra. M. Teresa González ha estat la coordinadora de la reunió, en la qual han participat com a ponents del nostre hospital la Dra. Carlota González (Experiència de la diàlisis peritoneal com a tractament de la insuficiència renal aguda), la Dra. Catherine Zulberti (Implantació percutània del catèter peritoneal sense ATB profilàctic), i la infermera Francisca Gruart, que va presentar els resultats de l’enquesta realitzada als hospitals de Catalunya i Balears en relació amb el protocol de cures de l’orifici.

La reunió va ser tot un èxit de convocatòria, ja que hi van participar professionals de gairebé totes les unitats de diàlisi peritoneal de Catalunya i Balears i va permetre establir noves línies de treball col·laboratiu.

Desembre 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email