Coincidint amb el Dia de la Dona, el 8 de març, l’Institut Català de la Salut ha presentat el nou procediment de l’organització en casos d’assetjament sexual en un acte celebrat a l’Hospital Universitari de Bellvitge.

El passat 24 de novembre, l’ICS va aprovar aquest nou procediment, que ha simplificat en un únic document el tractament de totes les situacions d’assetjament en l’àmbit laboral.

L’ICS presenta a l'Hospital Universitari de Bellvitge un nou procediment d’intervenció en casos d’assetjament laboral

A més de la incorporació de les actualitzacions legislatives sobre aquesta matèria, d’acord amb el protocol elaborat per la Direcció General de la Funció Pública, aquest document incorpora com a novetat l’assetjament per raó de sexe o orientació sexual i altres discriminacions.

Si voleu veure un recull fotogràfic de l’acte, cliqueu aquí.

L’ICS ha estat un organisme pioner en el conjunt de la Generalitat de Catalunya en el desenvolupament d’iniciatives per a la intervenció en casos d’assetjament laboral. L’any 2004, va establir el primer procediment que marcava les pautes que cal seguir davant de situacions d’aquest tipus i, des d’aleshores, se n’han fet diverses revisions fins a arribar al document que ara s’ha presentat.

Per difondre’n els punts més destacats, l’ICS organitzarà més jornades arreu del territori en què es donaran a conèixer quines són les accions de prevenció, detecció i resolució dels casos d’assetjament laboral.

Març de 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email