El passat 1 de desembre, l’Hospital Universitari de Bellvitge va retre homenatge als aproximadament 260 professionals del centre que s’han jubilat entre els anys 2006 i 2010. Aquest va ser un acte de gran rellevància per al nostre centre, amb el reconeixement de la tasca de persones que han sustentat diàriament la sempre complexa activitat assistencial, docent i investigadora de l’Hospital, ja sigui en tasques directament assistencials o bé de suport.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Il·lma. Sra. Núria Marín, acompanyada pel director gerent de l’ICS, Dr. Enric Argelagués i pel director gerent de l’HUB, Dr. Xavier Corbella, i va tenir com a invitat d’honor el cuiner Ferran Adrià, nascut a l’Hospitalet de Llobregat.

El Dr. Xavier Corbella va obrir els parlaments amb unes paraules de reconeixement als protagonistes de la celebració, subratllant que aquest homenatge “era un acte que us devíem”. A continuació, en nom de tots els jubilats, el Dr. Antonio Torralba, anterior cap del Servei de Bioquímica, va fer una intervenció farcida, com és habitual en ell, d’enginy i de bon humor, on va defensar que la vellesa ha de ser un període vital i creatiu.

Podeu veure un recull fotogràfic de l’acte clicant aquí.

Tot seguit, l’alcaldessa Núria Marín va parlar de l’Hospital Universitari de Bellvitge com un centre de referència de primer nivell internacional, però també d’una “gran família”, i va reiterar la seva admiració pels professionals de l’àmbit de la salut.

El Sr. Ferran Adrià va pronunciar, a continuació, la seva conferència magistral, en què va exposar alguns exemples de l’incessant treball de noves elaboracions i nous conceptes que ha convertit el restaurant elBulli en el més prestigiós del món. Ferran Adrià, que va estar acompanyat dels seus pares i altres familiars, va tenir també paraules de reconeixement a la tasca dels professionals del nostre Hospital. “És la invitació a una conferència que he estat més encantat d’acceptar –va assegurar– perquè aquest és l’hospital que està al costat de casa meva, el meu hospital”.

A continuació, el Comitè de Direcció de l’Hospital va lliurar un obsequi a cada jubilat i Ferran Adrià els va fer lliurament d’un exemplar de la prestigiosa col·lecció de llibres de gran format Catàleg elBulli. Va tancar l’acte el Dr. Enric Argelagués, director gerent de l’Institut Català de la Salut, el qual va desitjar sort a tots els jubilats en aquesta nova etapa de la seva vida, i els va assegurar que tant l’Hospital com l’Institut Català de la Salut “continuen sent casa vostra, continuem comptant amb tots vosaltres”.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email