El nostre hospital va rebre, el passat 23 de novembre, la visita dels alumnes del Curs de Gestió Administrativa Sanitària, organitzat per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i donant resposta al projecte Biopol’H Transforma i Ocupa, que pretén convertir en realitat les oportunitats de millora, qualitativa i quantitativa, de la promoció econòmica i l’ocupació a la ciutat de l’Hospitalet.

L’HUB rep la visita dels alumnes del Curs de Gestió Administrativa Sanitària de l’Ajuntament de l’Hospitalet

La Unitat de Formació Continuada, amb la col·laboració de diferents professionals del centre, ha ajudat a impartir el programa formatiu del Curs. També va organitzar aquesta visita, juntament amb el personal responsable de de l’Àrea d’Atenció a l’Usuari i Suport a la Gestió Administrativa Assistencial.

La benvinguda i presentació institucional van anar a càrrec de la Sra. Dolors Carbonell, infermera clínica de Formació Continuada, i la Sra. Sílvia Millat, cap de la Unitat d’Atenció a l’Usuari i Suport a la Gestió Administrativa Assistencial, que va presentar els alumnes a les responsables de les àrees visitades amb l’objectiu de conèixer les diferents àrees de treball i les activitats administratives més específiques.

Diciembre 2011

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email