La vacunació dels professionals sanitaris és fonamental per a pacients i familiars

Com cada any, l’HUB ha posat en marxa la campanya de vacunació de la grip per als seus professionals, amb l’objectiu d’assolir el nombre de participants més ampli possible en un procés que constitueix la mesura de prevenció primària fonamental per prevenir la grip i les seves complicacions. La campanya, que desenvolupa la Unitat Bàsica de Prevenció de l’HUB, es durà a terme fins el dia 30 d’aquest mes de novembre.

Des del passat dia 2 i fins el darrer dia de novembre, tots els treballadors del centre poden vacunar-se a la Unitat Bàsica de Prevenció del centre o bé en els seus propis llocs de treball, aprofitant els desplaçaments que efectua una professional de la unitat. Així, es facilita encara més la participació en la campanya de vacunació antigripal.

La vacunació contra la grip és especialment rellevant per als professionals de la sanitat, ja que poden transmetre la malaltia als seus pacients i també a les persones del seu entorn familiar. Això és encara més transcendental en el cas de pacients amb un elevat risc de possibles complicacions associades a una grip. Per tots aquests motius, la vacunació dels professionals sanitaris esdevé un factor clau per reduir l’extensió de brots epidèmics en els centres de salut.

11 de novembre de 2016

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email