L’HUB organitza el VI Simposi sobre Controvèrsies en Oftalmologia

El Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge va organitzar, el passat 17 de febrer, el VI Simposi sobre Controvèrsies en Oftalmologia.

Es tracta d’una reunió que s’organitza anualment en el nostre hospital des de l’any 2007 i que es caracteritza per donar prioritat a la discussió de diferents punts de vista sobre temes innovadors, per sobre de les exposicions individuals.

La reunió, inaugurada pel Dr. Albert Salazar, director mèdic de l’HUB, va estar presidida pel Dr. Manuel Quintana Casany i pel Dr. Guillermo Roca Linares, i va aplegar destacats participants i assistents procedents de Catalunya i d’arreu de l’Estat espanyol.

El primer dels temes tractats, en una taula rodona moderada per la Dra. Sílvia Sanz, va ser el glaucoma d’angle estret. A continuació, es va parlar sobre els trucs quirúrgics i les tècniques innovadores en la cirurgia del glaucoma en una taula que va estar moderada pel Dr. Juan Lillo. La sessió de matí es va completar amb una conferència del Dr. Jaume Vila sobre el maneig del glaucoma mitjançant la ràtio de progressió.

En la sessió de tarda, es van celebrar sengles taules rodones dedicades, respectivament, al tractament de la retracció palpebral en l’orbitopatia distiroïdea, moderada per la Dra. Xènia Acebes, i a les controvèrsies en el tractament de la cavitat anoftàlmica, moderada pel Dr. Ferran Mascaró.

Març 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email