El president del Comitè d’Ètica Assistencial de l’HUB, Dr. Xavier Sarrias, va inaugurar el passat 9 de març el I Curs de Bioètica i Urgències, organitzat pel Servei d’Urgències i la Unitat de Formació Continuada del nostre Hospital, sota la direcció de la Dra. Elisabet Barrau, facultativa especialista del Servei d’Urgències.

L’HUB organitza el I Curs de Bioètica i Urgències

Les ponències van anar a càrrec del Dr. Lluís Cabré, cap de servei de Medicina Intensiva de l’Hospital de Barcelona, president del Comitè d’Ètica d’aquest centre, i també membre de la Comisió Deontològica del COMB i president de l’Asociación de Bioética y Derecho, i de la Dra. Agnés Calsina, de la Unitat de Cures Pal·liatives de l’Institut Català d’Oncologia.

Es van tractar diversos temes, entre els quals l’abordatge dels diferents principis de la bioètica, el document de voluntats anticipades, i les situacions relacionades amb el final de la vida en el pacient terminal.

El Curs va estar obert a tot el personal que participa en el procés d’atenció urgent, i va comptar amb una gran participació.

Abril 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email