El passat 15 de desembre, l’Hospital Universitari de Bellvitge va rebre la visita dels màxims responsables mundials de la multinacional nord-americana COVIDIEN Respiratory and Monitoring Solutions.

Van visitar el nostre Hospital el Sr. Peter L. Wehrly, president de COVIDIEN Respiratory and Monitoring Solutions; el Sr. James E. Willett, vicepresident i general manager de la Ventilation & Airways Division; el Sr. Roland Pfleger, vicepresident i general manager, i el Sr. Xavier Buxareu, vicepresident de vendes i màrqueting de Ventilation & Airways a Europa, Orient Mitjà i Àfrica (EMEA).

Van ser rebuts pel Dr. Xavier Corbella, director gerent; el Dr. Albert Salazar, director mèdic; el Dr. Rafael Máñez, cap del Servei de Medicina Intensiva; el Sr. Emilià Polà, director general de l’IDIBELL, i el Dr. Gabriel Capellá, director científic de l’IDIBELL.

COVIDIEN és un dels fabricants i distribuïdors de dispositius mèdics més importants del món. Destaca, a més, per la innovació en la línia dels dispositius de cures respiratòries, monitoratge i ventilació mecànica.

La visita va servir per avançar cap a una aliança entre l’HUB, l’IDIBELL i COVIDIEN en aquest àmbit que permeti continuar impulsant l’assistència i la recerca de qualitat en el nostre centre i que els nostres malalts es continuïn beneficiant de les solucions més punteres.

Ambdues direccions van intercanviar informació sobre l’estructura i la potencialitat de les seves respetives institucions. Els responsables de l’empresa van visitar també les obres del nou Hospital, una de les plantes del qual estarà destinada exclusivament a Medicina Intensiva, amb 80 llits, i una altra amb un bloc de 31 quiròfans d’alta tecnologia.

Així mateix, es van analitzar altres potencials col·laboracions en docència i recerca, en la línia del suport que COVIDIEN ja està oferint a un estudi multicèntric sobre una nova tècnica de ventilació, anomenada ventilació assistida proporcional, en què participa el Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email