L’Hospital Universitari de Bellvitge va inaugurar, el passat 21 d’octubre, l’exposició Nou Haití, dret a la salut i a l’educació, que es pot visitar fins a finals de mes al vestíbul de Consultes Externes del centre hospitalari.

La mostra, que Farmamundi està portant a diferents hospitals de l’Estat, resumeix els projectes sanitaris de postemergència i reconstrucció que l’ONG du a terme a l’illa després del terratrèmol que la va devastar el gener de 2010.

L’HUB inaugura una mostra sobre les actuacions de Farmamundi a Haití

L’objectiu de l’exposició és sensibilitzar pacients, familiars i equip mèdic sobre les necessitats de la població haitiana, quasi dos anys després de la catàstrofe. Prop del 80 % de la població continua vivint en la pobresa.
Mitjançant 14 panells informatius, col·locats en l’estructura d’una casa típica d’Haití, es resumeixen les actuacions que Farmamundi està duent a terme en aquest país, al costat de quatre ONG haitianes, per millorar les condicions de salut de més de 40.000 persones.

Els fotògrafs David Puig i Miquel Benítez retraten nens i nenes haitians al costat de fórmules de diversos medicaments essencials, necessaris per millorar la salut dels milers de damnificats pel sisme.

Novembre 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email