L’HUB i la UB organitzen una sessió conjunta sobre planificació i estandardització de les cures infermeres

El dijous dia 1 de març, la Unitat de Formació Continuada i Docència va organitzar una sessió de treball sobre la planificació i estandardització de les cures infermeres mitjançant el programa Gacela Care, dirigida a tots els alumnes de la UB que realitzen les estades clíniques d’Infermeria a l’HUB.

A través de la coordinadora de les Estades Clíniques dels alumnes d’infermeria, Sra. Dosi Bardají, professora titular de l’Escola d’Infermeria de la UB, la Unitat va organitzar aquesta sessió mixta UB-HUB amb l’objectiu que l’alumne conegués com es va començar a treballar en l’adequació dels plans de cures d’un hospital terciari, la individualització de l’estàndard de cures, el llenguatge i la metodologia utilitzada en la seva elaboració.

Com a participants en la sessió, la Unitat de Formació Continuada i Docència va comptar amb col·laboració de les infermeres Sra. Cristina Matud Calvo, responsable del programa, i la Sra. Maribel González Samartino i la Sra. Marta Tapia Pérez, referents de la posada en marxa de l’estació de treball infermera del programa Gacela Care a l’HUB.

El resultat va ser molt profitós per fer comprendre als alumnes el fet que l’eina informàtica de la qual disposem avui dia és fruit d’un gran treball previ, alhora que implica també un seguiment qualitatiu posterior.

Abril 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email