El 19 d'octubre se celebra el Dia Mundial contra el càncer de mama

El dimecres 19 d’octubre, Dia Mundial contra el Càncer de Mama, es durà a terme la jornada “Aprenent a viure amb el càncer: el càncer de mama avançat” a la sala d’actes de l’Hospital Duran i Reynals (sala Pau Viladiu de l’ICO Hospitalet) organitzada per l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) i l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

Dirigida a pacients i familiars, la jornada servirà per explicar com es produeixen les metàstasis i com es tracta el càncer de mama avançat. D’altra banda s’explicaran les novetats en els nous tractaments del càncer de mama que han permès millorar la supervivència d’aquestes pacients, que en l’actualitat viuen més anys i amb millor qualitat de vida.

La jornada s’iniciarà les 11.10h amb una conferència sobre la metàstasi de les cèl·lules tumorals, a càrrec del director del Programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’IDIBELL, Manel Esteller. Després s’explicaran les principals novetats en el tractament del càncer de mama metastàsic i es respondran les preguntes més freqüents sobre el càncer de mama avançat e una taula rodona. La jornada es clourà amb un acte musical.

Veure el programa íntegre de la jornada

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email