La Direcció d’Infermeria de l’HUB i de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi van celebrar el passat 25 de novembre la I Jornada d’Infermeria Clínica “Nou model de gestió de cures infermeres”.

La Jornada va tenir lloc a l’auditori de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, i va comptar amb una àmplia participació d’infermeres clíniques dels dos hospitals.

L’HUB i l’Hospital Moisès Broggi han celebrat les I Jornades d’Infermeria Clínica

L’acte va incloure dues conferències, titulades respectivament Pacient informat, pacient expert, i Del lideratge clínic al reconeixement professional, i diferents taules rodones, en les quals els professionals del nostre hospital van participar com a ponents, moderadors i membres del comitè organitzador.

Els objectius de la Jornada van ser conèixer diferents models organitzatius que potencien la figura de la infermeria clínica, conèixer el desenvolupament de diferents programes d’infermeria clínica, potenciar el rol d’aquest professional com a vehicle de la coordinació territorial, i reconèixer el professional expert com a líder de les cures d’infermeria.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email