Professionals dels Serveis de Traumatologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Hospital General de l’Hospitalet van organitzar, els dies 10 i 11 de febrer, les I Jornades de Peu i Turmell, que es van celebrar a l’Hotel Barceló Sants.

Les Jornades van estar dirigides pel Dr. Albert Pérez i el Dr. Jorge Muriano, responsables de les Unitats de Peu i Turmell de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Hospital General de l’Hospitalet, respectivament, i hi va assistir també el president de la Sociedad Española de Medicina y Cirugía del Pie y Tobillo (SEMCPT), Dr. Juan Manuel Curto.

L’HUB i l’Hospital General de l’Hospitalet organitzen les I Jornades de Peu i Turmell

Va comptar amb l’assistència de més de 100 participants inscrits, i van intervenir-hi, com a ponents, alguns dels professionals més destacats de l’especialitat a nivell estatal.

L’objectiu era actualitzar, des d’un punt de vista pràctic, les patologies que afecten al peu i el turmell, fent especial èmfasi en les afeccions derivades de esport. Així mateix, va pretendre apropar el maneig d’aquestes afeccions no només a especialistes en traumatologia, sinó també a reumatòlegs, rehabilitadors, podòlegs, fisioterapeutes, especialistes en medicina esportiva, metges generalistes i infermeres especialitzades.

El peu i el turmell són dues de les àrees del cos més susceptibles de patir lesions durant la pràctica esportiva. Patologies com ara l’esquinç de turmell o les tendinitis d’Aquil·les són molt freqüents en l’esport amateur i professional.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email