El dia 17 de novembre, el Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari de Bellvitge va organitzar la I Jornada de Ventilació Mecànica no Invasiva en l’Àmbit d’Urgències.

La Jornada va ser presentada pel Dr. Albert Salazar, director mèdic, i pel Dr. Jordi Dorca, director clínic de Malalties Respiratòries. L’organització va anar a càrrec de la Dra. Eva Lista i el Dr. Javier Jacob, del Servei d’Urgències.

Va comptar amb la presència de profesionals de diferents àmbits i especialitats que fan ús de la ventilació mecànica no invasiva, els quals van aportar una visió multidisciplinària i complementària d’aquesta tècnica.

Per part del Servei de Pneumologia, hi van participar el Dr. Enric Prats i el Dr. Antoni Rosell; del Servei de Medicina Intensiva, hi va intervenir la Dra. Rosario Cañizares; del Servei d’Anestesiologia i Reanimació, la Dra. Lucía García Huete; d’Urgències, la Dra. Eva Lista, i, per part del Servei d’Emergències Mediques (SEM), el Dr. Xavier Jiménez.

Així mateix, cal destacar la presència de membres del Grupo de Trabajo de Ventilación Mecánica no Invasiva, GTVMNI (Dr. José Manuel Carratalá i Dr. Alejandro Albert, de l’Hospital Universitari General d’Alacant), liderat pel Dr. Ángel Chapa, tant en les ponències com en el taller pràctic.

Finalment, cal subratllar la vocació clarament territorial de la Jornada, que va comptar amb la participació de professionals dels vuit hospitals de la nostra àrea d’influència i del Servei d’Emergències Mèdiques.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email