La sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir el passat 30 de juny l’acte de cloenda de llicenciatura i lliurament del jurament hipocràtic de la XXIX promoció (2005-2011) dels alumnes de la Facultat de Medicina de la UB al Campus de Bellvitge.

L’HUB acull l’acte de jurament hipocràtic de la promoció 2005-2011 dels alumnes de Medicina de la UB a Bellvitge

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el delegat del rector de la UB per al Campus de Bellvitge, Miquel Viñas, juntament amb el degà de la Facultat de Medicina de la UB, Francesc Cardellach; el gerent territorial de la GTMS, Xavier Corbella; el vicedegà de la Facultat de Medicina del Campus de Bellvitge, Santiago Ambrosio, i el cap d’estudis de la Facultat de Medicina de la UB a Bellvitge, Josep M. Ramon.

Com cada any, la cerimònia va incloure diferents parlaments, el lliurament d’obsequis, el nomenament dels padrins, la presentació dels alumnes i, com a punt culminant, el lliurament de l’orla i el jurament a cadascun dels nous llicenciats.

Tant l’alcaldessa com els representants de la Universitat van encoratjar els nous llicenciats a ser els protagonistes, malgrat les dificultats i les incerteses, del progrés de la pràctica de la medicina en els propers anys a casa nostra. Els representants dels estudiants, per la seva banda, van celebrar haver arribat al final d’un llarg camí després de moltes renúncies i esforços.

L’acte es va cloure amb el jurament hipocràtic, el cant de l’himne universitari, i una fotografia de família.

Juliol 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email