L’HUB acull l’Acte acadèmic 'Notes d’història de les ciències de laboratori clínic', amb motiu de la jubilació del Dr. Xavier Fuentes Arderiu

El passat 8 d’octubre de 2012, la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge va acollir l’acte acadèmic Notes d’història de les ciències de laboratori clínic, amb motiu de la jubilació del Dr. Xavier Fuentes Arderiu.

La Dra. Dolors Dot Bach, com a moderadora de l’acte, va ser l’encarregada d’introduir els reconeguts professionals relacionats amb el Laboratori Clínic que hi van intervenir: el Sr. Javier Barreiro González, la Dra. Francesca Canalias Reverter, el Dr. Francisco Javier Gella Tomás, el Dr. Jaume Miró Balagué i el Dr. Josep Maria Queraltó Compañó.

Per veure un recull fotogràfic de l’acte, cliqueu aquí.

L’acte va incloure una àmplia revisió de la història del Laboratori Clínic des del punt de vista de la indústria del diagnòstic in vitro, del control intern de la qualitat, de la metrologia, de la teoria del valor semiològic i dels valors de referència biològics.

La Dra. Dot va concloure l’acte amb unes emotives paraules de revisió de la trajectòria professional del Dr. Xavier Fuentes Arderiu i de reconeixement de la seva tasca assistencial com a facultatiu especialista del nostre Hospital.

Novembre 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email