Els dies 9 i 10 de juny, l’Hospital Universitari de Bellvitge i el campus de la Universitat de Barcelona a Bellvitge han estat la seu del I Curs d’Artroscòpia d’Espatlla a Barcelona, organitzat conjuntament pel Dr. A. Hachem (Hospital Universitari de Bellvitge), el Dr. José M. Aguilera (Hospital Asepeyo Sant Cugat), i el Dr. José M. Mora (Consorci Sanitari de Terrassa).

Per veure un recull fotogràfic, cliqueu aquí.

L’HUB acull el I Curs d’Artroscòpia d’Espatlla a Barcelona

Les patologies de l’articulació de l’espatlla poden arribar a ser molt doloroses i invalidants i, en alguns casos, requereixen tractament quirúrgic. Des de fa anys, molts abordatges ja no es realitzen amb cirurgia oberta, sinó amb artroscòpia, un procediment mínimament invasiu en què la reparació de la lesió es realitza mitjançant la guia d’una càmera, a través de petites incisions.

El Curs ha inclòs una part pràctica amb cirurgies en directe i amb tallers sobre els aspectes tècnics del procediment, i una part teòrica amb ponències i taules rodones en què, entre d’altres qüestions, s’ha debatut sobre les indicacions actuals de l’artroscòpia i de la cirurgia oberta en la patologia de l’espatlla.

Juny 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email