L’Hospital Universitari de Bellvitge, a través del seu Servei de Psiquiatria, ha estat escollit un dels sis centres de referència del projecte NCTB (Network Científica en Trastorn Bipolar).

Es tracta d’un projecte innovador a nivell estatal que s’ha posat en marxa amb l’objectiu de promoure l’intercanvi d’informació científica, pràctica clínica i coneixements sobre aquesta patologia.

L’Hospital Universitari de Bellvitge participa en la Network Científica en Trastorn Bipolar

Aquesta xarxa científica compta amb la participació de sis centres de referència que actuaran com a nexe d’unió amb els participants. Els centres elegits són l’Hospital Clínic (Barcelona), l’Hospital Universitario Virgen Macarena (Sevilla), Hospital Doctor Peset (València), Hospital Divino Vallés (Burgos), Hospital Santiago (Vitoria) i el nostre centre.

La Network permet la connexió remota dels centres a través d’una plataforma virtual amb assistència presencial en cadascun dels hospitals.
La primera sessió científica del projecte NCTB es va realitzar el passat 28 de juny des del nostre centre, amb la coordinació del Dr. José Manuel Menchón i la participació, com a ponent, del Dr. José Manuel Crespo. La sessió va comptar també amb la col·laboració de la resta de professionals del Servei de Psiquiatria i d’altres dispositius de l’àrea d’influència de l’Hospital.

Juliol 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email