El Servei de Medicina Nuclear de l’Hospital Universitari de Bellvitge va organitzar els dies 12 i 13 de novembre, a la sala d’actes del nostre Hospital, la XIII Reunió Hispanofrancesa en Medicina Nuclear.

La reunió va ser inaugurada per l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín. De forma conjunta, es van celebrar les XXII Jornades de la Societat Catalana de Medicina Nuclear.

Els temes principals de debat d’aquestes reunions van ser l’estat actual del diagnòstic i tractament del limfoma i el diagnòstic dels trastorns del moviment (malaltia de Parkinson).

Les sessions es van iniciar amb un debat sobre la importància de l’estadificació inicial del limfoma i sobre les diferències entre el protocol francès i l’espanyol en el diagnòstic i l’estadificació.

Per veure un recull fotogràfic, cliqueu aquí.

També es van exposar els diferents punts de vista de l’hematòleg i l’especialista en Medicina Nuclear a l’hora d’aproximar-se als diferents tipus de limfoma, i es van posar sobre la taula la forma d’avaluar la resposta al tractament i la importància de l’alta tecnologia en el diagnòstic, tractament i seguiment del limfoma.

Finalment, es va presentar una enquesta sobre la utilització de les exploracions radioisotòpiques del sistema adrenèrgic en el diagnòstic dels trastorns del moviment, en la qual s’analitzava la situació a Espanya i a França i es definia quin és el camp d’aplicació a cada país.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email