L’Hospital Universitari de Bellvitge obté per cinquè any consecutiu el premi TOP 20 a la millor gestió global

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha estat guardonat, per cinquè any consecutiu, i per setena vegada al llarg de la seva història (2004, 2006, 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013), amb el premi Hospitals TOP 20 a la millor gestió global en la seva categoria. Els premis es van lliurar en un acte que va tenir lloc el passat 15 d’octubre a l’Auditorio Rafael del Pino de Madrid.

L’HUB ha estat un dels quatre centres premiats en la categoria de “Grans hospitals de referència regional i nacional”, juntament amb l’Hospital Clínic de Barcelona-Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, i Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València.

Pel que fa als hospitals de l’ICS, també han estat premiats l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, amb un guardó a la gestió hospitalària global en la categoria d’hospitals amb especialitats de referència, i l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, amb un premi especial dins de la categoria d’hospitals generals mitjans.

Els guardons TOP 20 a l’excel·lència dels hospitals, que organitza l’empresa IASIST, són els únics que estableixen un rànquing entre els hospitals espanyols utilitzant una metodologia de comparació de resultats ajustats per la complexitat de la patologia atesa i dels centres (benchmarking). Aquesta anàlisi inclou dades comparatives d’estada mitjana d’ingrés hospitalari, índex de complicacions, índex de mortalitat, índex de cirurgia sense ingrés hospitalari, índex d’estades evitables, índex de reingressos hospitalaris, productivitat i cost.

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email