L’Hospital Universitari de Bellvitge obté novament el premi TOP 20 a la millor gestió global

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha estat guardonat, per quart any consecutiu, i per sisena vegada al llarg de la seva història (2004, 2006, 2009, 2010, 2011 i 2012), amb el premi Hospitals TOP 20 a la millor gestió global en la seva categoria.

A més, també ha estat reconegut com a TOP 20 en l’àmbit de l’Àrea de Ronyó i Vies Urinàries. L’Hospital de Viladecans ha estat finalista en aquest mateix àmbit assistencial.

El guardó TOP 20 reconeix la millor gestió global i en determinats àmbits assistencials avaluant un conjunt molt exigent d’indicadors d’activitat, qualitat i eficiència. Enguany, hi han participat 166 hospitals de tot l’Estat, dividits en diverses categories segons la dimensió i la complexitat.

En la gestió global, l’HUB participa en la màxima categoria, la de Grans Hospitals de Referència Regional i Nacional, en la qual també han estat premiats, aquest any, l’Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu – Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid, i el Complejo Asistencial Universitario de Salamanca.

Els guardons TOP 20 a l’excel·lència dels hospitals, que organitza l’empresa IASIST, continuen sent els únics que estableixen un rànquing entre els hospitals espanyols utilitzant una metodologia de comparació de resultats ajustats per la complexitat de la patologia atesa i dels centres (benchmarking). Aquesta anàlisi inclou dades comparatives d’estada mitjana d’ingrés hospitalari, índex de complicacions, índex de mortalitat, índex de cirurgia sense ingrés hospitalari, índex d’estades evitables, índex de reingressos hospitalaris, productivitat i cost.

Desembre 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email