L’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital Universitari Joan XXIII coordinen els seus serveis de Cirurgia Toràcica

El director mèdic de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Dr. Albert Salazar, i el director mèdic de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Dr. Joan Miquel Carbonell, han impulsat la signatura d’un acord de coordinació dels serveis de Cirurgia Toràcica d’ambdós centres.

Aquest acord es concreta en el nomenament del cap del servei de Cirurgia Toràcica de l’HUB, Dr. Joan Moya Amorós, com a coordinador també de la Unitat de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari Joan XXIII, així com en la contractació, per part de l’hospital tarragoní, de la Dra. Anna Ureña com a metge adjunt per reforçar la Unitat.

D’aquesta manera, el Dr. Moya assumirà la coordinació i la responsabilitat organitzativa de la Unitat de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari Joan XXIII, i elaborarà un pla funcional que sigui la base per a la coordinació amb l’Hospital Sant Joan de Reus.

Aquesta iniciativa té lloc en el marc de la vinculació de l’HUB amb l’àrea de Tarragona com a hospital de referència per a totes aquelles patologies d’alta complexitat.

Juny 2012

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email