Plantada de rosers a l'entrada de l'hospital

Plantada de rosers a l'entrada de l'hospital

L’Hospital Universitari de Bellvitge celebra, com cada any, la Diada de Sant Jordi amb un ampli ventall d’activitats. Les diferents accions s’estenen del 21 a 23 d’abril, si bé les iniciatives més destacades han tingut lloc el divendres 21 d’abril.

Entre aquestes activitats, Bellvitge Música ha portat una actuació del grup vocal Kundala, un dels cinc finalistes del programa de TV3 Oh Happy Day. Aquest grup ha interpretat algunes peces del seu repertor al jardí situat davant de l’edifici d’hospitalització.

La novetat d’aquest any relacionada amb l’RSC han estat les plantades de roses a diferents jardins del recinte, que s’han organitzat per primera vegada, amb la col·laboració de la Direcció d’Infraestructures i Serveis Generals i l’empresa Clece, i que han comptat amb una gran participació.

Del 21 al 23 d’abril, s’han instal·lat taules de venda de roses i de llibres a diferents punts del recinte hospitalari. Durant aquests mateixos dies, des dels serveis d’informació s’han lliurat punts de llibre als visitants.

Pel que fa a Bellvitge Literari, divendres ha tingut lloc la presentació i signatura d’exemplars de tres llibres publicats recentment per metges de l’hospital i, amb Bellvitge Solidari, s’ha inaugurat una exposició de fotografies sobre les tasques de cooperació internacional realitzades pels professionals dels hospitals i centres d’atenció primària de la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS.

El dissabte 22, el Banc de Sang i Teixits lliurarà llibres i roses a tots els donants, i el diumenge 23 l’hospital lliurarà una rosa a cadascun dels malalts hospitalitzats.

21 d’abril de 2017

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email