La mostra, organitzada per Acció Psoriasi, recull fotografies i històries personals d’afectats per aquesta malaltia

També està prevista una jornada informativa per a pacients, familiars i personal sanitari a l’octubre per celebrar el Dia Mundial de la Psoriasi

L’exposició itinerant de fotografia “Psoriasis: la Verdad al Desnudo” arriba aquesta setmana a l’Hospital Universitari de Bellvitge, on restarà oberta al públic des del proper dimecres 16 de setembre fins al 25 de novembre. La mostra recull 19 fotografies i històries personals que reflecteixen l’experiència de viure amb una malaltia tan estigmatitzada com la psoriasi. En aquesta sèrie de retrats íntims i inspiradors, els protagonistes descobreixen la seva pell i parlen dels reptes i les victòries de viure amb la malaltia. L’exposició es podrà visitar al vestíbul de l’edifici de Consultes Externes de 7 a 20 hores. La inauguració serà dimecres 16 a les 13 hores.

En el marc d’aquest projecte, el proper mes d’octubre, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Psoriasi, tindrà lloc al mateix Hospital Universitari de Bellvitge una jornada informativa per a pacients, familiars i personal sanitari. La sessió, oberta al públic i gratuïta, també inclourà una actualització en la terapèutica de la psoriasi.

La psoriasi és una malaltia inflamatòria de la pell i, ocasionalment, de les articulacions, que causa descamació i inflamació, i és crònica, sense ser contagiosa. Afecta a més de 171.000 persones a Catalunya, més de 125.000 a Barcelona, i a un 2,3% de la població espanyola.

La mostra “Psoriasis: la Verdad al Desnudo” ha estat organitzada per Acció Psoriasi i l’Hospital Universitari de Bellvitge, amb la col·laboració de Pfizer. Les imatges estan disponibles a: https://www.flickr.com/photos/accionpsoriasis/sets/72157645298425513/

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email