El passat 22 d’octubre, es van reprendre les Reunions Interhospitalàries dels serveis d’Otorinolaringologia de Catalunya i Aragó. La missió d’aquestes jornades és presentar les diferents activitats que realitzen els Serveis, per tal de generar discussions conjuntes, així com permetre la presentació d’aquells casos d’interès particular.

L’Hospital Universitari de Bellvitge acull la Reunió Interhospitalària de Serveis d’Otorino-laringologia de Catalunya i Aragó

Aquestes sessions, que es van començar a celebrar l’any 1981, s’han recuperat després que es deixessin de fer fa 5 anys. La necessitat d’un fòrum obert que permeti presentar casos, estudis clínics i de recerca als metges interns residents és el que ha portat a treballar per restablir de nou aquestes sessions, que tenen un valor no solament pel seu contingut clínic i de recerca, sinó també perquè permeten millorar les relacions personals entre els professionals.

En la Reunió del passat dia 22, que es va celebrar a la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge, s’hi van presentar 17 comunicacions de 14 serveis hospitalaris de Catalunya i Aragó.

Novembre 2011

Notícies relacionades |Noticias relacionadas | Related news

Comments are closed.

Home | eHub | Email