Quiròfan de l'Hospital de Bellvitge

Quiròfan de l'Hospital de Bellvitge

Durant el 2017, l’Hospital Universitari de Bellvitge ha aconseguit disminuir un 22%, en 2.300 pacients, el nombre de persones en llista d’espera quirúrgica. Així mateix, ha assolit una disminució del 12,8% del nombre de pacients en llista d’espera per a proves diagnòstiques.

Aquest balanç és fruit d’un augment de l’activitat al llarg de tot l’any que ha estat degut a la posada en marxa de noves infraestructures i al compromís i implicació dels professionals.

Concretament, durant el 2017 s’ha registrat a l’Hospital Universitari de Bellvitge un increment del 16,9% del nombre d’intervencions de cirurgia major realitzades (2.801 intervencions més que l’any 2016).

L’augment activitat s’ha notat d’una manera especial en l’àmbit de la cirurgia major ambulatòria, en què l’increment ha arribat al 35%, gràcies a la posada en marxa, el juny passat, d’un nou bloc de quiròfans en cirurgia major ambulatòria. Aquests nous equipaments es van sumar a la inauguració de dos nous quiròfans d’oftalmologia al mes de febrer.

24 de gener de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email