Dia Mundial Sense Tabac a l'Hospital de Bellvitge

Dia Mundial Sense Tabac a l'Hospital de Bellvitge

L’Hospital Universitari de Bellvitge s’ha adherit avui al Dia Mundial Sense Tabac amb un ampli ventall d’iniciatives.

Al vestíbul de Consultes Externes, el Servei de Medicina Preventiva ha habilitat una taula informativa en què s’ofereixen recomanacions i recursos per abandonar l’hàbit tabàquic i es realitzen tests de monòxid de carboni.

A la zona de la Cafeteria, s’hi s’ha instal·lat, amb la col·laboració de Clece, un parada gratuïta de fruita fresca i un punt per llençar cigarretes per recordar als professionals la importància de donar exemple als pacients prescindint d’hàbits nocius i adoptant-ne de saludables.

Així mateix, avui s’ha instal·lat als ascensors nova senyalització per recordar la prohibició de fumar en tot el recinte hospitalari, una iniciativa que culmina una campanya de reforçament de la consciència contra el tabac a l’hospital portada a terme les últimes setmanes.

També s’han difós missatges informatius sobre l’hàbit tabàquic i sobre el dia mundial al panel informatiu de l’entrada de l’hospital i a les pantalles per a usuaris i professionals, i s’ha portat a terme una campanya a través del compte oficial de Twitter per convidar amics i familiars a deixar de fumar.

31 de maig de 2018

Més Notícies | Más Noticias | More news

Comments are closed.

Home | eHub | Email